torsdag 20 augusti 2009

Att leva i glädje


Hur lever du i glädje varje dag? Hur känner du inför alla de beslut du fattar varje dag? Har du problem att bestämma dig vilket du ska välja, eller känns valet självklart?


Vad händer om du alltid väljer det som ger glädje och positiv energi? Tillåter du dig själv att välja det som känns bäst i både mage och hjärta eller lyssnar du för mycket på vad andra tycker om de beslut du fattar?


Om du varje dag väljer det som känns mest glädjefyllt och "rätt", kommer detta att leda dig till din rätta väg i livet. Det kan tyckas trivialt att välja mellan att gå på bio med din bästa vän eller åka och storhandla med grannen på COOP, men det kan vara avgörande för din framtid. Ditt beslut påverkar alla framtida beslut. De människor du möter på din väg påverkar dina framtida valmöjligheter och beslut. Det är därför det är så angeläget att du väljer det verkligen känns rätt och bra, för då blir kommande beslut också rätt.


Återigen är vi där, att vi måste lyssna inåt. Vi måste låta hjärtat få styra mer över vilka val vi gör i livet.


Din kropp talar till dig...om du lyssnar... Känn in en fråga och du kommer att få ett svar. Gör det ont är det fel. Känns det bra i magen är det rätt. Det är bara du som kan avgöra vad som är bra och rätt för just dig. Lär dig lyssna på din egen inre röst. Lita på din intuition, lär dig att känna igen dina egna signaler på vad som är bra för just dig och ha tillit till att allt det du behöver kommer till dig. Ha tålamod.

Ra Ma Da Sa Sa Say So Hung
T.


Inga kommentarer: