fredag 10 december 2010

There is so much Magnificence


Vi människor kan skapa så mycket vackra saker, om vi släpper taget och vågar ta emot, vågar öppna upp och se. Om vi vågar titta på det som är viktigt för oss själva och andra. Vi bär på en stor kraft inom oss och vi står alltid i kontakt med en mycket kraftfull energikälla, som bara väntar på att få hjälpa oss att förmedla kärlek och ljus här på jorden. När vi öppnar upp för det mötet kan allt hända. Allt. Ingenting är längre omöjligt.

Julen närmar sig och vi omger oss med många nära och kära. Låt denna högtid bli möten att minnas. Tillåt dig att släppa in kärleksfull energi i din kropp och ha modet att släppa den kärleken vidare till de som omger dig. Ta emot för att kunna ge. Låt din vackraste gåva vara den kärlek du öppnar upp för och sprider vidare.

Tillit. Det är allt det handlar om. Du måste våga tro. Dina tankar skapar ditt liv. Du har makten att styra dig dit du önskar. Du väljer. Vågar du tro på mirakel. Jag gör!

Så gå nu i kärlek mot julens värmande tid. Undrens tid är inte förbi. Förändringar är möjliga för oss alla som så önskar.

I Sanningens tjänst
Sat Nam,
Tina

1 kommentar:

Pernilla sa...

Jag önskar dej en skön, god jul och ett himla gott nytt spännande år! Kram Pernilla