måndag 26 april 2010

Harmoni


Hjärtat vilar i din meditation. Det kommer naturligt. Vilan växer med den inre tystnaden som lägrar din kropp och ditt huvud. Vilan i hjärtat ger dig förmågan att röra dig därute i världen på ett sätt som är lätt och glädjefullt för dig. När du öppnar dig för en inre vila, väntar dig en yttre glädje. Glädjen finns inne i ditt hjärta redo att släppas fri, att delas med andra. Det är så enkelt och ändå så svårt. Släpp taget om allt, våga tappa kontrollen för en stund. Tillåt dig att vara enkel, fri från all komplexitet. Låt ditt hjärta pulsera hand i hand med Universums oändliga och kraftfulla energi, känn värmen och pulsen fylla ditt innersta och släpp sedan det fritt. Dela med dig.


Let go and let God.

2 kommentarer:

Pernilla sa...

Så svårt att släppa kontrollen. Så svårt att "hitta in" till sig själv.
Det är svårt att inte få panik!
Tack för att du är tillbaka med dina tänkvärda ord!
kram

Sat Nam sa...

Tack för din respons Pernilla!

Jag är nog lite av en periodare i mitt skrivande...men försöker göra det mer regelbundet. Som i allt annat går jag med "the flow" och skriver när det kommer inspiration.

Panik är inget särskilt bra eller gynnsamt tillstånd, men det är lätt att hamna där. I synnerhet om man tillhör kategorin "lätt otålig". Vissa saker tar tid och kanske särskilt när man vill finna sitt eget inre rum, som ligger där väl dolt för omvärlden (och en själv ibland). Kontroll är lika med överlevnad för många människor. Egentligen är det inte alls märkligt att den är svår att släppa...men det går!

Ofta kommer det du söker inte till dig förrän du släpper taget om det, d v s kontrollen över en situation. Så ett frö, sänd ut en önskan och invänta därefter att saker händer utan att du är där och kollar hela tiden. Ibland tar det lång tid och ibland går det fort. Det handlar om vad du är mogen att ta emot och när.

Varm kram
Tina.