torsdag 8 juli 2010

Nya visioner ger nya tider

Att födas på nytt. Att skjuta upp från sina jordade rötter mot nya höjder. Att utveckla vingar att möta det oändliga med. Livet har många dimensioner och du kan få tillgång till dem alla. I det kända och det okända. När du förstår att det mörka är beroende av det ljusa och det svåra av det lätta, får du nya perspektiv på tillvaron. Välj att se utmaningarna du möter som möjligheter att utvecklas, att växa i själen.

När du ser livets alla nyanser, landar du i dig själv och kan möta din omvärld på ett nytt sätt.

Gå från att vara en vanlig människa till en unik person med magiska möjligheter här på jorden. Vi är alla födda med gåvor utöver det förståeliga. Men du måste först finna dina rötter. Sedan kan du utforska det okända. Vi måste plocka ned anden på jorden och leva med den inom oss här. Det är här vi är och det är här vi kan förändra, utvecklas och växa. Det är här du får unika möjligheter till nya lärdomar.

Varifrån kommer energin som föder ditt hjärta? Vem andas genom dig och får dig att stråla? Vad är livet för dig? Vad är din vision? Hur ser din framtid ut?

Låt ditt medvetna öga öppna sig och beskåda de möjligheter som ligger framför dig. Livet väntar på dig. Din nya tid är här. Låt dina drömmar besannas genom affirmation och låt dessa leda dig mot det du önskar.

Adi Shakti

Inga kommentarer: