torsdag 26 februari 2009

Frihet


Frihet är att kunna välja. Frihet sätter inga begränsningar. Uppskattar du din frihet? Känner du dig fri att välja? Om inte, vem eller vad hindrar dig?
Är du fri om du förlitar dig på att andra ska ta ansvar för ditt liv och dina handlingar? Är det skönt för dig att slippa ta ditt eget ansvar?
Vem tar du själv ansvar för i ditt liv? Är det det rätt att du har tagit på dig ansvaret för just dessa personer? Tar du ansvar för dig själv, ser du till att du lever ditt liv i frihet, enligt de drömmar och visioner du bär inom dig, eller låter du andra ta ansvar för att du går den rätta vägen? Att tillåta människor att ta ansvar för sina egna liv skapar engagemang, något som krävs för att man ska kunna utvecklas och möta de förändringar som kan leda dig framåt. Man växer genom ansvar, i frihet.
Har du den senaste tiden känt in vilka drömmar du har och tillåter du dig att följa dem? Tar du ansvar för att dina drömmar ska förverkligas?
Det är i ditt hjärta som drömmarna bor, det är där du kan känna vart du är på väg och vart du vill gå. Hjärtat talar alltid kärlekens, glädjens och frihetens språk - det som är rätt för just dig i ditt liv. I hjärtat finns din intuition, den inre rösten som vägleder dig till de rätta förändringarna du behöver göra. Intuitionen låter dig leva ditt liv på rätt nivå. Den ger dig en trygg relation till dig själv och dina önskningar, som i sin tur ger dig friheten att välja hur du vill leva ditt liv.
2009 är förändringarnas och möjligheternas år. Många människor genomgår processer med sig själv och har kanske gjort det under en lång tid. Nu kommer det att finnas en möjlighet att få utdelning för allt det arbete man har investerat i sig själv, du får landa i något nytt. Allt går fortare och fortare, allt fler når en högre medvetandenivå som skapar mer utrymme för positiva möten och kärleksfulla handlingar. Låt dig svepas med i denna vind av hopp och insikt. Låt ditt liv börja på riktigt i år. Låt dig själv vara i ditt bästa jag. Lyssna inåt och agera utifrån det du får till dig.

Inga kommentarer: