fredag 7 maj 2010

Go with the flow...


I fullkomlig avslappning följer du dina inre vågor. Du flyter fram i harmoni. Du vet hur du kan vara passiv och mottaglig utan sömnig och frånvarande. Du öppnar dig för livets vattenflöde och väljer att följa det istället för att arbeta motströms. Lita på att livet ger dig stöd där du flyter fram och följer minsta motståndets lag. Vågen för dig precis dit du ska. Låt känslan växa inom dig och fylla dig med tillit. Allt sker precis som det ska.
Var ditt eget vatten, inte stillastående utan i rörelse framåt. Bli ett med ditt vatten och följ det. Skynda inte. Var följsam. Först är inte bäst. Bäst är inget mål. Släpp ditt jag. Ditt ego. Bara var. Tillåtande och mottagande.
Låt din egen kraft föra dig framåt i det tempo som är bäst för dig.

2 kommentarer:

Ann sa...

Tina! Det låter så enkelt det du skriver. Vi ska lita på att livet ger oss det stöd vi behöver för stunden.Det är fina tankar och kanske handlar det om att vi vågar lita på oss själva. Alla bär vi på en inre styrka som vi inte alltid är medvetna om. Din blogg är otroligt fin och jag blir alltid glad utav att läsa den. Kram Ann

Sat Nam sa...

Tack Ann, det är värdefullt att få mottaga alla fina ord om bloggen. Härligt att den kan skänka glädje. Det är fint!

Egentligen är nog livet enkelt, men vi komplicerar ofta saker och ting. Ibland behöver man nog bara trycka på paus en stund för att inse att saker och ting fixar sig. Oron är kanske många gånger en onödig känsla.

Kram
Tina.