söndag 30 maj 2010

Till dig du fantastiska mamma!

Varma gratulationer till alla fantastiska mammor därute. Ni som ger all er kärlek och omsorg till era mirakelbarn. Blommor i kärlekens färg vill jag ge till er!

Gerberan - för att du ser allt det goda du har.


5 kommentarer:

Anonym sa...

Jag känner mig inte tillräcklig som mamma...
Jag har så mycket med mig själv att kämpa, att tålamodet inför mina barn tar slut.
Den som känner till min situation skulle dock säga att det inte är konstigt om jag är trött och sliten och inte alltid orkar vara "perfekt".
Men vilken mamma kan vara perfekt?
Det känns dock skönt att veta, att mina barn förlåter mig för det. De vet, att jag älskar dem i alla lägen. De älskar tillbaka och säger ibland att jag är "världens bästa mamma"...det värmer.
Jag ville först inte ta emot blomman du skänker oss mammor, men jag tror nog att en liten har jag nog förtjänat, för det jag gör för mina barn. De hade kunnat ha det värre.
Min lille son sade nyligen:
"Mamma, jag är glad att jag växer upp hos DIG...tänk om jag hade haft en skitmamma!!!"

Tack för blomman! Skänker dig en tillbaka. Kul att du sprang i rapsfältet...
Kram E.

Sat Nam sa...

Godmorgon kära E,

Ingen känner sig tillräcklig i sin roll som mamma...åtminstone ingen jag känner. Vi kan inte göra annat än vårt bästa. Du gör det du kan och barnen har valt dig som mamma för att få de erfarenheter av livet som livet med dig kan erbjuda. Så länge du känner att du göra det bästa du kan, efter dina förutsättningar, har du gjort tillräckligt. Vi har alla perioder av ups and downs...så är livet...och dina barn är en viktig del av ditt liv och då delar de resan med dig, på gott och ont.

Det viktiga är att du visar dem kärlek, omtanke och omvårdnad.

Ingen är perfekt. Varför skulle vi då vara här. Vi lär oss varje dag något som för oss vidare på vår utvecklingsväg. Vi delar denna resa med de människor vi lever med. Vi lär av varandra dagligen.

Dina barn kommer alltid att älska dig. Kanske är det den enda villkorslösa kärlek vi får uppleva i livet. Därför ska vi vårda dem med öm hand, men vi måste också vara oss själva och visa de känslor vi känner och de tvivel vi möter på vår väg. Genom att dela med oss till barnen av våra tankar och känslor, lär vi dem att livet bär på både motgångar och medgångar. Vi lever inte i en Barbievärld.

Ta nu emot hela fånget av blommor och säg till dig själv "Jag tackar för dessa blommor som är värd"!

Kram
Tina.

Pernilla sa...

Vill också tacka för blommorna och skänka dej en STOR bukett!
kram Pernilla

Anonym sa...

Ok, du har så rätt i det du säger och jag tar gärna emot blommorna, för jag är värd dem!
Du är värd en stor bukett du med. Jag tackar dig för dina tankar och ord!! Tack för att du finns!
Kram E.

Sat Nam sa...

Tack för alla blommor! Ha en underbar helg i strålande ljus!
Kram
Tina.